groep 5/6

Welkom in groep 5/6!

It’s like a jungle sometimes

In onze klas voelt het net alsof er een wereldreis is gemaakt naar Midden- of Zuid-Amerika, want ons lokaal is een echte jungle. We hebben een heerlijke jungle-hoek om in weg te duiken met een leesboek of om gewoon even bij te komen van het harde werken. De boekenkast bevat veel gave nieuwe leesboeken. Veel kinderen zijn dol op series, zoals Mees en Tijn, de waanzinnige boomhut of de boeken van Geronimo Stilton.

Dagelijks luisteren we naar een Bijbelvertelling en zingen we liederen over onze God. De Bijbelvertellingen leren ons wie God is en dat Hij altijd voor ons zorgt. Hij is de Koning over de zee, het heelal en ook de jungle.

Who’s the King of the jungle? who’s the King of the sea?
Who’s the King of the universe and who’s the King of me?
Well, I say: J E S U S, yes!
He’s the King of me! He’s the King of the universe, the jungle and the sea!

Komend schooljaar gaan wij leren werken met Snappet op de chromebooks. Hierop gaan we werken met bijvoorbeeld rekenen en spelling. In de middag gaan we nog aan de slag met taal en de projecten waar we aan werken (geschiedenis/aardrijkskunde/crea e.d.). Hier maken we soms een lapbook bij met alle verzamelde informatie.

Spelen in de zandbak, klimmen op het klimrek of lekker voetballen op het grasveld. We genieten van de vrije tijd en ruimte om de school, net als het sporten in de gymzaal iedere week. Onze lievelingsplekjes op school zijn: bij de dieren, in de moestuin en in de keuken. Wekelijks maken we om toerbeurt lekkernijen in de keuken. Smullen maar…

Lieve groetjes van,
Evy, Noah, Mees, Sophie, Geurt, Lars, Jesse, Mart, Seth, Tiara, Gino, Jochem, Daniël, Miekaéla, Aaron, Daniël en juf Anne.

  • CONTACTGEGEVENS

  • SBO De Werf

  • James Cookstraat 10
    3814 XD Amersfoort

  • Tel: 033 4753555
    email: info@sbo-dewerf.nl

  • NAAR CORDEO SCHOLENGROEP

  • NAAR SWV DE EEM

James Cookstraat 10

(033) 475 35 55

info@sbo-dewerf.nl