Verlof aanvragen

Ziek melden

Wilt u uw kind ziek melden, dan kunt u dit telefonisch doen. Graag bellen vóór negen uur’s morgens met de administratie. Telefoon: 033-4753555.

Aanvraagformulier vrijstelling schoolbezoek

Download hier het aanvraagformulier voor vrijstelling schoolbezoek. U kunt het ingevulde en ondertekende formulier afgeven op school. U ontvangt z.s.m. reactie terug.

Vrijstelling schoolbezoek

Wilt u verlof aanvragen voor uw kind(eren)?
Kinderen vanaf vijf jaar zijn leerplichtig en mogen niet zo maar thuis blijven. De school mag ook niet zo maar vrij geven. Dit is aan strikte regels gebonden.
Extra verlof, buiten de vakanties, mag alleen worden verleend in de volgende gevallen: ziekte, vervulling van godsdienstige verplichtingen, andere gewichtige omstandigheden, doktersbezoek en dergelijke. Probeert u de afspraken voor doktersbezoek, tandarts ed. zoveel mogelijk buiten de schooluren te plannen.

Andere gewichtige omstandigheden
Dat kunnen zijn:
• huwelijk
• jubilea,
• ernstige ziekte en overlijden van bloed-en aanverwanten
• verhuizing
• bevalling van moeder/verzorgster/voogdes
• als de werkgever verplicht buiten de schoolvakanties vakantie te nemen (dit moet worden aangetoond met een werkgeversverklaring)

• Contactgegevens:

SBO De Werf

James Cookstraat 10
    3814 XD Amersfoort

email: info@sbo-dewerf.nl
  • Voor in de agenda:

• 6 november: dankdag
    • 8 november: studiedag, alle kinderen vrij!
    • 14 november: gebedsgroep
    • 15 november: koffieochtend